26 april weer verhuisd!

Hoi daar, zal ik je eens wat vertellen, gisteren zijn wij weer verhuisd! Dat komt omdat onze moeder rond 06.00 uur een concert houd boven aan de trap, dan moet ons personeel wakker worden en ze gaat net zolang door tot ze uit hun bed komen 🤣. Dus nu staan wij in de keuken die heeft een deur die dicht gaat als ons personeel gaat uitrusten en open gaat als ze wakker zijn.
Weet je wat ze ook in de bench gezet hebben, een bak waar je jezelf in kon zien, onze zus heeft dat als eerste geprobeerd, dat is toch een nieuwsgierig aagje! Daar zat iets in wat je kan drinken, nee geen melk want dan kennen wij wel, het was doorzichtig het schijnt water te heten, nu drinken wij het alle drie en ja onze moeder ook. Maar ze hadden 2 bakken erin gezet, in die ander zat iets heel anders, dat heeft onze zus ook als eerste uitgeprobeerd en ze vond het ook nog lekker, dat zijn brokjes. Dus nu kunnen wij ook zelf onze buikjes vullen. Maar het haalt het niet bij de melk van onze moeders hoor, dat vinden wij het lekkerst. Ook hebben wij nu een bak met korrels dat is leuk om mee te spelen, dat schijnt een kattenbak te zijn hoe dat precies werkt, daar ben ik nog niet achter.

Wij mogen los lopen in de kamer en de keuken, dat is spannend. wij komen daar van alles tegen, balletjes, muizen zelfs een kartonnenhuis met een krab bodem erin, onze nagels zijn nu echt scherp. Onze favoriet op het moment zijn sokken met het liefst daarin tenen, daar kan je mooi mee spelen en bijten. Boven die sokken dan graag een spijkerbroek want daar kan je heel goed in klimmen en als je moe bent van het spelen dan kan je bovenaan die spijkerbroek heel lekker slapen. Maar weet je, je moet wel aan de buitenkant van die broek gaan klimmen, ik heb het geprobeerd aan de binnenkant daar was mijn personeel helemaal niet blij mee.

Gelukkig hebben wij maar 1 zus, je zal maar meer van die nieuwsgierige aagjes hebben !

Ik bijt in heel veel.
Je nagels scherp houden en dan ook nog
boven op de paal komen, best een hele klus!
Kijk eens, het is mij gelukt via de spijkerbroek
omhoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.