Dierenarts 15 juni 2020

Dierenarts 15 juni 2020

Wij waren vanmorgen heerlijk aan het spelen, werden wij met zijn drieën in de vervoersmand gestopt, er lag wel een heerlijk zacht wollen vacht in. Mochten wij mee met de auto, wij stonden op de achterbank, nou, wij waren het er niet helemaal mee eens dus dat hebben wij wel even laten horen.

Aangekomen bij de dierenarts ging ons vrouwelijk personeel weg, het mannelijk personeel bleef, die ging foto’s maken en eerlijk is eerlijk hij heeft er echt kaas van gegeten (ik pik af en ook een stukje het is toch zo lekker 😋) De dierenarts vertelde dat wij mooie kittens waren, mijn lichte broer is 1.9 kilo, mijn andere broer is 2.1 kilo en ik ben 1.7 kilo. Toen wij klaar waren en weer naar huis mochten waren wij er stil van. Dan denk je dat alles gehad hebt, echt niet krijg je nog wormenpasta echt dat was niet lekker, mijn broers aten het zo op, ik begrijp er niets van!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
%d bloggers liken dit: