Categorieën
Nieuws

13 weken, in andere handen.

Dit weekend zijn alle kittens verhuisd, het is stil in ons huis.

Wij zijn blij dat wij voor alle kittens een heel goed huis hebben gevonden met liefdevol personeel.

Mag ik aan u voorstellen

Ghislaine met SuzieQ

Johan met Floyd
Floyd en SuzieQ , op ontdekkingstocht in hun nieuwe thuis.
Bernadette met Biszkopt
Biszkopt, heerlijk thuis genietend van alle aandacht.

Categorieën
Nieuws

Dierenarts 15 juni 2020

Wij waren vanmorgen heerlijk aan het spelen, werden wij met zijn drieën in de vervoersmand gestopt, er lag wel een heerlijk zacht wollen vacht in. Mochten wij mee met de auto, wij stonden op de achterbank, nou, wij waren het er niet helemaal mee eens dus dat hebben wij wel even laten horen.

Aangekomen bij de dierenarts ging ons vrouwelijk personeel weg, het mannelijk personeel bleef, die ging foto’s maken en eerlijk is eerlijk hij heeft er echt kaas van gegeten (ik pik af en ook een stukje het is toch zo lekker 😋) De dierenarts vertelde dat wij mooie kittens waren, mijn lichte broer is 1.9 kilo, mijn andere broer is 2.1 kilo en ik ben 1.7 kilo. Toen wij klaar waren en weer naar huis mochten waren wij er stil van. Dan denk je dat alles gehad hebt, echt niet krijg je nog wormenpasta echt dat was niet lekker, mijn broers aten het zo op, ik begrijp er niets van!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Categorieën
Nieuws

14 juni, 12 weken

Gezellig dat jullie er weer zijn. Deze week was er behoorlijk wat herrie in de woonkamer, zoveel dat wij naar buiten mochten van ons personeel. Die zijn wel sterk hoor, ze tilde zo de bench samen naar buiten toe! Daar stonden wij dan onder de veranda mooi beschut. Wij vonden dat erg interessant al die geuren die voorbij kwamen, er kwam zo nu en dan ook een insect voorbij, wij hebben geprobeerd die te vangen maar dat lukte niet. Maandag gaan wij naar de dierenarts toe voor onze 2e injectie daar worden wij ook weer gewogen. Wij zijn vast en zeker weer gegroeid.


Hier heeft mijn broer een vlieg gevangen, weet je, hij heeft hem ook nog opgegeten!
Ons personeel was de vuile was aan het verzamelen, dat is reuze interessant, wij hebben hun even goed geholpen 😹.
Laatst had ik geschreven dat onze ogen een ander kleur krijgen dan blauw, zien jullie dat ze nu bruin zijn.
Onze moeder kwam hier kijken of alles wel goed ging, het dak van ons huis is ingestort!
Die broer dacht dat hij erop kon zitten, nou ja, dat ging dus bijna goed. Het is nu een villa geworden 😉.
Categorieën
Nieuws

7 juni, 11 weken.

Hallo allemaal, wij zijn behoorlijk gegroeid mijn broers wegen 1600 en 1700 gram, ik weeg 1500 gram. Weten jullie wat ik erg lekker vind: kaas; ons personeel had kaas op een boterham gedaan dat stond op de salontafel daar kan ik mooi met mijn voorpootjes bij ik ging er lekker met de kaas vandoor 😹, ik heb het later ook met de brie geprobeerd maar helaas werd ik gesnapt!

De bench staat ook weer in de kamer, volgende week wordt er verder gegaan met de woonkamer. Wij mogen niet in de weg lopen maar op deze manier zijn wij er wel bij en kunnen wij alles in de gaten houden.
Mijn lichte broer kan al 1.5 meter hoog springen en die andere broer, die begint een echte belhamel te worden. Soms bijten ze met zijn tweeen in mijn billen dat is echt niet leuk, als ik dan ga piepen willen ze niet eens stoppen 😿.
In dit huis zijn deuren met glas erin, dan kan je naar buiten kijken, als Opa Biggles krabt tegen een deur mag hij de tuin in, als onze moeder of tante Lody miauwen dan gaat de deur ook voor ze open. Ik ben toch zo verschrikkelijk nieuwsgierig wat er achter die deur te beleven is, ik heb heb het beide gedaan, krabbelen met mijn nagels tegen die deur en miauwen. Weet je wat er dan gebeurt: ik word opgepakt, aangehaald en bijvoorbeeld op de krabpaal gezet, ja maar dat was de bedoeling niet!

Wij willen heel graag overal bij zijn, assisteren en bij voorkeur overal in bijten.
Onze bench heeft nu een verdieping gekregen en onze favoriete kaas past er mooi in. Wel een tegenvaller dat wij er niet meer met zijn drieën inpassen.
Categorieën
Nieuws

31 mei 10 weken oud.

Wij verblijven nog 3 weken bij onze huidig personeel.
Deze week krijgen jullie een foto impressie van ons.

Alles hou ik in de gaten en ik ben razend rap, net een tornado!
Als je ons kwijt bent, kan je ons vinden bovenaan de trap!
Hier genieten wij van ons toetje, kunnen jullie zien hoe wij gegroeid zijn!
Categorieën
Nieuws

25 mei Dierenarts

Vanmiddag zijn wij bij de dierenarts geweest. Voordat wij daar waren moesten wij in vervoersmanden, wij gingen met onze moeder in een mand en de “oudjes” gingen ook samen. Daarna werden wij in de auto gezet, wij gingen op de achterbank en de vervoersmand werd vast gezet met een gordel. De oudjes mochten voorin en werden ook vast gezet. De autorit duurde niet zo lang, met 12 minuten waren wij er. Wij hebben ons keurig gedragen tijdens de autorit, niemand heeft een kik gegeven. Wij moesten nog even wachten in de wachtkamer. De dierenartsassistente heeft ons overgenomen in de mand ons personeel mocht bij uitzondering in de deuropening staan kijken. De assistente heeft foto’s genomen, ze is helaas geen fotograaf maar ze heeft haar best gedaan. Wij werden gewogen mijn broer en ik zijn 1.3 kilo onze zus haalt ons bijna in zij is 1.2 kilo. Wij kregen een injectie dat viel best mee, wij zijn ook gechipt hebben jullie die naald gezien waar dat mee gebeurd! Dat is een joekel ik heb op mijn tanden gebeten onze zus heeft gepiept nou dat snap ik wel. Er is ook naar ons hart geluisterd, ze kon bij niemand een ruis horen, wij zijn alle drie gezond verklaard. Hieronder de foto’s die de assistente heeft genomen tijdens ons bezoek. Over 3 weken mogen wij weer heen voor onze 2e ronde.

Na afloop van de dierenarts was mijn broer moe, die heeft nog een hele tijd zo geslapen.

Categorieën
Nieuws

24 mei, 9 weken.

Hallo allemaal,

Deze keer heb ik hele leuke foto’s, van dingen die wij leuk vinden. Weet je waar wij nu ook achter zijn, wij kunnen de “oudjes”, opjagen, wij gaan dan met ze 3-en achter tante Lody aan, dan gaan wij de hele kamer door met een bloedgang, op de bank, van de bank af, de katten paal in klimmen, er vanaf springen, leuk dat wij het vinden, tante Lody ook die rent met haar staart omhoog!

Morgen gaan wij naar de dierenarts toe, ik ben benieuwd wat dat is, hopelijk blijft het personeel wel bij ons in de buurt!

Daar gaan wij naar toe met een auto, wat dat nu weer is, dan moeten wij in vervoersmanden, klinkt wel spannend, morgen ga ik jullie hier meer over vertellen!

Hier speel ik met een mooie bal, die rolt alle kanten op en ik ren achterna, inhalen is best moeilijk! Als ik moe ben ga ik heerlijk slapen op het blauwe kussen.
Dit is mijn broer, die zit in een tas van ons personeel, die tas neemt hij elke dag mee naar zijn werk, hij past er precies in, zie je dat hij is goed in het merken van magazines en nog wel de nieuwe!
Mijn zus laat jullie ons speeltuin zien, zie je dat er een krapbodem in zit? Daar scherpen wij onze nagels aan. De vergrote opening komt door onze moeder, die moet daar altijd aan bijten, dat heeft mijn broer dus van onze moeders, het bijten 🤣.
Een van de grootste favorieten van mijn broer,(de grootste is het touw van tante Lody maar dat wisten jullie al) Is een microvezel doekje, hij sleept het overal mee naar toe. De pantoffel die erbij staat is ook mooi speelgoed, onze hoofden passen er precies in!
Hier zijn wij uren mee zoet geweest het is een tas zeggen ze, onze broer zit erin bij de bodem kunnen jullie het zien? Ik bijt aan de zijkanten, mijn zus volgt mijn broer als hij beweegt. Wij pasten er zelfs met zijn 3-en in.
Categorieën
Nieuws

8 weken oud

Vandaag zijn wij 8 weken oud, wij moesten weer in de weegschaal zitten, mijn lichte broer is 1160 gram, mijn zus is 1060 gram en ik ben de winnaar met 1240 gram! Wij zitten dus bovenaan de groei curve qua gewicht. Een van mijn favoriete dingen is slapen, ik zal jullie onze favoriete slaapplekken laten zien.

Mijn zus slaapt ik hou de wacht met mijn favoriete speelgoed, het touw van Lody, ik kan er lekker mee spelen, op bijten en ik sleep het overal mee naar toe. Die roze muis is mijn zus haar speeltje.
Dit is mijn fijnste slaapplek, een gat in de ton met mijn eigen fleecedeken erin, het fleece deken verbouw ik net zolang tot ik het goed vind liggen dat is best een klus hoor! Vooral als mijn personeel vind dat er stofgezogen moet worden, dan ligt het deken niet naar mijn zin en kan ik weer helemaal op nieuw beginnen! De foto is wel wat donker ik heb gelukkig geen licht in mijn hol 😸.
Bij mijn personeel lig ik ook graag, ze dachten hier dat ik sliep. Ja, ja ik had echt wel door dat die camera weer tevoorschijn kwam.
Dit is Lody, onze tante die altijd in de buurt is, graag bij ons komt slapen en er niet vies van is om ons een goede wasbeurt te geven.
In deze mand ligt altijd ons speelgoed, iedere ochtend kiepen wij die om en halen hem leeg, je kan erin slapen zoals mijn zus doet maar je kan er ook heerlijk mee spelen, hij rolt alle kanten op. Ons personeel was mijn zus kwijt, zij was die eerste die uitvond dat dat ook een mooie slaapplek was.
Hier liggen mijn broer ik heerlijk te slapen.
Twee keer per dag krijgen wij een schone bak, nu hebben wij trouwens een bak met deksel erop, dan maken wij minder rotzooi schijnt het. Een schone bak, dat is een feest daar moet je vooral in de ochtend gebruik van maken, hier draaien wij allemaal een drol 😹. Het past precies!
Categorieën
Nieuws

10 Mei, meer vrijheid!

Hallo allemaal,

De bench is verdwenen uit de keuken, wij hebben meer vrijheid gekregen. Wij hebben uitgevonden dat je via het krab karton op de stoel kan springen en dan zit je zo op de keukentafel! Daar liggen allerlei mooie dingen op, pennen, zonnebrillen die kan je mooi van de tafel afschuiven, een krant komen wij ook regelmatig tegen, daar kunnen wij mooi bijten. En niet te vergeten de plantenbak, vrouwtje was er minder blij mee, wij hadden de aarde eruit gehaald en blaadjes van een plant verwijderd. Nu staat die s’nachts niet meer in de keuken, snap jij dat nou?

Doordat wij meer vrijheid hebben gekregen hebben wij nu halsbandjes om gekregen met een belletje, als wij rond rennen kan je nu horen waar wij zijn.

Kunnen jullie het zien, ik had donker blauwe ogen, ze gaan nu van kleur veranderen, wat zal het gaan worden? Spannend he!
Wij zitten samen helemaal boven in de krabpaal, wat vinden jullie van onze halsbanden?
Slapen doen wij het liefst allemaal samen.
Categorieën
Nieuws

3 mei, en … nu kunnen wij er zelf uit!

Deze week zijn wij weer gegroeid, onze zus is het lichtste 790 gram, wij als broers winnen het met 860 gram!

Ons personeel uit Landsgraaf is langs geweest, wij hebben heerlijk gespeeld en op hun schoot geslapen. Wisten jullie al dat wij heel fotogeniek zijn, onderstaande foto’s zijn door hun gemaakt.

Onze speelruimte is groot, de keuken en de kamer, daar staat een mooie krabpaal, wij komen al tot boven. Wij hebben een eigen mand met speelgoed, die gooien wij eerst om dan gaan wij onze favorieten eruit halen, een hengel met een muis eraan, die slepen wij overal mee naar toe, de kleine muisjes en dan nog balletjes met een bel erin, dan weet je wel precies waar wij zijn.

Het grootste nieuws is dat wij sinds gisteravond zelfstandig uit de bench kunnen komen. Dat kan op 2 manieren, onze zus springt heel sierlijk vanaf de gatenkaas over het plexiglas en dan komt ze op het dikke kussen terecht. Je kan ook aan het plexiglas gaan hangen en je eroverheen wurmen dan laat je je vallen op het kussen. Ons personeel laat nu de deur van de bench open zodat wij er uit kunnen lopen maar via het plexiglas blijft onze favoriet.

Lekker spelen.
Mijn favoriete speeltje de hengel met een muis eraan, dat touwtje is ook heel interessant!
Dit is even lekker, nat voer tonijn mijn moeders favoriete nu ook de mijne.
Onze favoriete plek in de keuken voor het raam, als er mensen voorbij lopen blijven ze staan om naar ons te kijken, daarna lopen ze met een glimlach weg.