7 juni, 11 weken.

7 juni, 11 weken.

Hallo allemaal, wij zijn behoorlijk gegroeid mijn broers wegen 1600 en 1700 gram, ik weeg 1500 gram. Weten jullie wat ik erg lekker vind: kaas; ons personeel had kaas op een boterham gedaan dat stond op de salontafel daar kan ik mooi met mijn voorpootjes bij ik ging er lekker met de kaas vandoor 😹, ik heb het later ook met de brie geprobeerd maar helaas werd ik gesnapt!

De bench staat ook weer in de kamer, volgende week wordt er verder gegaan met de woonkamer. Wij mogen niet in de weg lopen maar op deze manier zijn wij er wel bij en kunnen wij alles in de gaten houden.
Mijn lichte broer kan al 1.5 meter hoog springen en die andere broer, die begint een echte belhamel te worden. Soms bijten ze met zijn tweeen in mijn billen dat is echt niet leuk, als ik dan ga piepen willen ze niet eens stoppen 😿.
In dit huis zijn deuren met glas erin, dan kan je naar buiten kijken, als Opa Biggles krabt tegen een deur mag hij de tuin in, als onze moeder of tante Lody miauwen dan gaat de deur ook voor ze open. Ik ben toch zo verschrikkelijk nieuwsgierig wat er achter die deur te beleven is, ik heb heb het beide gedaan, krabbelen met mijn nagels tegen die deur en miauwen. Weet je wat er dan gebeurt: ik word opgepakt, aangehaald en bijvoorbeeld op de krabpaal gezet, ja maar dat was de bedoeling niet!

Wij willen heel graag overal bij zijn, assisteren en bij voorkeur overal in bijten.
Onze bench heeft nu een verdieping gekregen en onze favoriete kaas past er mooi in. Wel een tegenvaller dat wij er niet meer met zijn drieën inpassen.
%d bloggers liken dit: