3 mei, en … nu kunnen wij er zelf uit!

3 mei, en … nu kunnen wij er zelf uit!

Deze week zijn wij weer gegroeid, onze zus is het lichtste 790 gram, wij als broers winnen het met 860 gram!

Ons personeel uit Landsgraaf is langs geweest, wij hebben heerlijk gespeeld en op hun schoot geslapen. Wisten jullie al dat wij heel fotogeniek zijn, onderstaande foto’s zijn door hun gemaakt.

Onze speelruimte is groot, de keuken en de kamer, daar staat een mooie krabpaal, wij komen al tot boven. Wij hebben een eigen mand met speelgoed, die gooien wij eerst om dan gaan wij onze favorieten eruit halen, een hengel met een muis eraan, die slepen wij overal mee naar toe, de kleine muisjes en dan nog balletjes met een bel erin, dan weet je wel precies waar wij zijn.

Het grootste nieuws is dat wij sinds gisteravond zelfstandig uit de bench kunnen komen. Dat kan op 2 manieren, onze zus springt heel sierlijk vanaf de gatenkaas over het plexiglas en dan komt ze op het dikke kussen terecht. Je kan ook aan het plexiglas gaan hangen en je eroverheen wurmen dan laat je je vallen op het kussen. Ons personeel laat nu de deur van de bench open zodat wij er uit kunnen lopen maar via het plexiglas blijft onze favoriet.

Lekker spelen.
Mijn favoriete speeltje de hengel met een muis eraan, dat touwtje is ook heel interessant!
Dit is even lekker, nat voer tonijn mijn moeders favoriete nu ook de mijne.
Onze favoriete plek in de keuken voor het raam, als er mensen voorbij lopen blijven ze staan om naar ons te kijken, daarna lopen ze met een glimlach weg.

2 Comments

    1. Annet De Wit

      Hoi Carmen, wat leuk om jou hier tegen te komen, dit is echt puur genieten, ze groeien zo snel, het zijn heerlijke ondeugden 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: