24 mei, 9 weken.

24 mei, 9 weken.

Hallo allemaal,

Deze keer heb ik hele leuke foto’s, van dingen die wij leuk vinden. Weet je waar wij nu ook achter zijn, wij kunnen de “oudjes”, opjagen, wij gaan dan met ze 3-en achter tante Lody aan, dan gaan wij de hele kamer door met een bloedgang, op de bank, van de bank af, de katten paal in klimmen, er vanaf springen, leuk dat wij het vinden, tante Lody ook die rent met haar staart omhoog!

Morgen gaan wij naar de dierenarts toe, ik ben benieuwd wat dat is, hopelijk blijft het personeel wel bij ons in de buurt!

Daar gaan wij naar toe met een auto, wat dat nu weer is, dan moeten wij in vervoersmanden, klinkt wel spannend, morgen ga ik jullie hier meer over vertellen!

Hier speel ik met een mooie bal, die rolt alle kanten op en ik ren achterna, inhalen is best moeilijk! Als ik moe ben ga ik heerlijk slapen op het blauwe kussen.
Dit is mijn broer, die zit in een tas van ons personeel, die tas neemt hij elke dag mee naar zijn werk, hij past er precies in, zie je dat hij is goed in het merken van magazines en nog wel de nieuwe!
Mijn zus laat jullie ons speeltuin zien, zie je dat er een krapbodem in zit? Daar scherpen wij onze nagels aan. De vergrote opening komt door onze moeder, die moet daar altijd aan bijten, dat heeft mijn broer dus van onze moeders, het bijten 🤣.
Een van de grootste favorieten van mijn broer,(de grootste is het touw van tante Lody maar dat wisten jullie al) Is een microvezel doekje, hij sleept het overal mee naar toe. De pantoffel die erbij staat is ook mooi speelgoed, onze hoofden passen er precies in!
Hier zijn wij uren mee zoet geweest het is een tas zeggen ze, onze broer zit erin bij de bodem kunnen jullie het zien? Ik bijt aan de zijkanten, mijn zus volgt mijn broer als hij beweegt. Wij pasten er zelfs met zijn 3-en in.
%d bloggers liken dit: